Tradelec Support

 

Tradelec International nv is een bedrijf dat snel op de bal speelt. Software is een product dat men constant moet bijsturen bij problemen en voorzien van nieuwe mogelijkheden. Daarom heeft Tradelec deze ‘Support’- pagina ontwikkeld om u, als klant, steeds snel updates te kunnen versturen.

Op deze pagina’s vindt u alle benodigde cursusmateriaal en softwareupdates die u nodig kan hebben. U kunt deze pagina’s enkel raadplegen via een onderhoudscontract: software blijft onderhevig aan verandering en blijft constant in ontwikkeling. Dankzij het onderhoudscontract blijft de software ook steeds up-to-date (onafhankelijk van het aantal veranderingen in software van derden).

U kunt meer informatie over de onderhoudscontracten krijgen door ons te contacteren. Wij vertellen u dan graag welke updates er onder het onderhoudscontract vallen of wat het nut en doel is van deze onderhoudscontracten.

Heeft u reeds een onderhoudscontract maar heeft u nog geen toegang, vul dan snel het formulier hiernaast in. Na controle van uw gegevens krijgt u dan toegang tot de updates en actueel cursusmateriaal.

 
 
 
 
 

Tradelec paswoord


Vul hieronder het User-id in waarmee u zich eerder heeft geregistreerd. U zal een e-mail ontvangen met uitleg over hoe u opnieuw toegang kan verwerven tot de supportpagina.

User-id:

 
 
 
 
 
 
 
©Tradelec International nv, alle rechten voorbehouden.